Akvarel maling forhandles hos art de vinci dk

Vil du gerne udfolde dig kunstnerisk, kan du blot tage ind forbi Art-de-vinci.dk. De har plads til alle, uanset niveau – de mener nemlig alle skal have mulighed for at udforske deres egne evner. Du kan finde en masse spændende produkter hos de, bl.a. akvarel maling og alkohol ink fra gode mærker.

Gå på opdagelse i akvarel maling fra Art-de-vinci.dk

Har du brug for akvarel maling, så kan du være helt sikker på at finde det, du skal bruge hos Art-de-vinci.dk. De har et bredt udvalg af forskellige typer akvarel maling iblandt alt det nødvendige tilbehør. Du kan finde nogle af de bedste mærker inden for akvarel maling som Faber-Castell, Sennelier og Derwent. Foruden de fantastiske farver er det også muligt at finde det nødvendige tilbehør til akvarel maling. Det gælder akvarelpensler, der er i forskellige varianter. Du finder både taklon, kolinsky, riggere og daggere samt vandpensler. Desuden kan du finde pensler til akvarel maling med naturhår og syntetiske hår. Selvfølgelig er du også nødt til at have det rette akvarelpapir, der fås i coldpressed, hotpressed eller rough. Selvom der er forskel på papiret, kan du altid være sikker på, at du finder alt til akvarel maling i høj kvalitet. Tag ind forbi Art-de-vinci.dk, hvis du har brug for akvarel maling eller det nødvendige tilbehør.

Udfold dig kreativt med det smarte alkohol ink

Du kan også finde alkohol ink hos Art-de-vinci.dk, så du kan prøve en helt anden type maling. Med Danmarks største udvalg af alkohol ink, kan du være sikker på at finde den helt rigtige til dine malerier. I deres udvalg kan du finde alkohol ink fra mærker som Ranger, Octopus Fluid og TOUCH. Alkohol ink er baseret på alkohol, og man bruger helt andre teknikker ved denne maling, end man gør ved maling, der er vandbaseret. Alkohol ink er et meget højpigmenteret maleprodukt, hvilke betyder, at farven er meget koncentreret. Du har dog muligheden for at gøre farven “tyndere” eller lysere ved at bruge en farveløs alkohol ink. Foruden de flotte alkohol ink farver, du finder på siden, er det også muligt at vælge alt det nødvendige tilbehør. Du kan bruge alkohol ink til mange forskellige overflader, og det vil altid give et flot look. Køb alkohol ink hos Art-de-vinci.dk og eksperimentér med deres flotte og unikke produkter. Der vil altid være mulighed for at få hjælp fra deres fantastiske kundeservice.

Bestiller du maling og materialer fra Art-de-vinci.dk, så kan du være sikker på, at det bliver leveret hurtigt og med fri fragt ved køb over 799,-.