To-go kaffekopper med tryk - det nemmeste værktøj til markedsføring

To-go kaffekopper med tryk er en praktisk og innovativ måde at brande din virksomhed på.

Hvis du ejer en kaffeshop, så er det et kæmpe plus for dig, hvis du dropper de anonyme og kedelige kaffekopper og bruger to-go kaffekopper med tryk i stedet for. Hvorfor? Fordi dine kunder i butikken automatisk markedsfører for dig, så snart de tager koppen med sig.

Maksimal reklameværdi

Forestil dig, at du går ned af strøget på en kold vinterdag og drømmer om en god kop kaffe, som du kan varme dig på, mens du er på farten. Pludselig ser du en forbigående, som har en stor to-go kaffekop i hænderne, de går og sipper på. 

Logoet og navnet på kaffebiksen står klart og tydeligt på to-go kaffekoppen, og det vækker din interesse. Nu er du motiveret til straks at lokalisere kaffeshoppen, så du også kan få fingrene i de varme fristelser.

Det er netop sådan, at to-go kaffekopper kan virke til din fordel. Et papkrus med din virksomheds logo på trækker automatisk flere kunder til, uden at du behøver gøre andet, end at servere en kop kaffe i en to-go kop.

Nem og billig markedsføring

Alle succesfulde virksomheder markedsfører sig selv, og det kan gøres på mange måder. Skiltning, reklamer, opslag på sociale medier, e-mails - listen er lang! 

Hvis du ejer en biks, hvor du serverer kaffe, te, kakao eller andre varme drikke, så er to-go kaffekopper med logo det perfekte valg. 

Med dit logo, slogan eller navn på to-go kaffekoppen, så markedsfører du automatisk uden for butikken, når kunderne tager deres kop to-go med sig på farten. 

Bestil dine to-go kaffekopper 

Hos Papkrus finder du et stort udvalg af to-go kaffekopper, som du kan bestille hjem direkte til din virksomhed. Papkrus tilbyder to-go papkrus i mange forskellige størrelser, farver og modeller.

To-go kaffekopperne er lavet i gode materialer, som kan holde på en brandvarm kop kaffe eller te. 

Papkrus sælger også to-go kaffekopper med låg, i wripple wrap eller med en tyk double wall, så man ikke brænder hænderne på indholdet.

To-go kaffekopperne kan alle sammen personliggøres med dit eget unikke design. 

Design din kop på få minutter

Det har aldrig været lettere at personliggøre sine to-go kaffekopper. Hos Papkrus.dk kan du på få minutter få trykt design, logo, tekst og meget andet. Du skal blot vælge, hvad for en størrelse og model af kop, som du ønsker dig. Dernæst kan du bestemme farve og uploade dit logo eller design, så skræddersyr de koppen for dig.