3 tips til en mere bornevenlig have

Har du problemer med at få dine børn med udenfor? Hvis ikke der er noget udenfor, der tiltrækker dine børn, er det også svært at få dem med derud. Derfor er det en god idé at forsøge at gøre din have mere børnevenlig i form af forskellige ting og aktiviteter.

Når du gør din have mere børnevenlig, får du en chance for at bruge endnu mere tid med dine børn.

Investér i et gyngestativ

Du skal som sagt forsøge at fylde dine have med forskellige sjove aktiviteter og ting, hvis dine børn skal få mere lyst til at komme med udenfor. Der findes mange forskellige aktiviteter, men du kan f.eks. investere i et gyngestativ. Det er en virkelig simpel og forholdsvis billig løsning, som til gengæld kan generere mange timers god underholdning for dine børn.

Et gyngestativ kan fås i både mange forskellige størrelser, varianter og prisklasser. Det er værd at overveje, hvor meget plads du f.eks. har i din have.

Lav en hyggelig bålplads

Hvis der er noget, der er hyggeligt, ikke blot for børn, men for alle, så er det bål. Det er nemt at lave en bålplads selv. Du kan lave bål sammen med dine børn nærmest året rundt. Derfor er det et rigtig godt tiltag. Det kræver blot, at du graver ud til din bålplads og enten lægger nogle sten, sand eller noget tredje, der holder til varme og ild. Det gode er, at du helt selv vælger, hvor og hvor stor den skal være.

Byg et hyggeligt legehus

Hvis du har mod på et kreativt byggeprojekt, kan du kaste dig ud i at bygge et legehus. Der er ikke noget mere hyggeligt at have sit eget legehus som barn. Det kræver et godt overblik og nogle ordentlige materialer, men når først du har det, er det ikke kompliceret at bygge et lille legehus.