3 ting du vil elske ved en massagepistol

En massagepistol er begyndt at blive yderst populær, hvis du søger på udstyr til velvære og sundhed. En massagepistol er nemlig ikke bare en maskine som kan give massage, men faktisk kan den mere end det. Ting som man normalt ikke tænker over, men hvis du overvejer en massagepistol, så vil du måske være mere overbevist, efter du har læst denne artikel.

Skøn massage 

Når du har massagepistolen, så medfølger der som regel flere forskellige hoveder, du ka sætte på. På de måde kan du få e overordnet massage, men du kan også få en mere dybdegående massagen, fx hvis du har en eller flere myoser, som driller. Derudover synes det fleste af os, at det er en rar følelse, at få massage, hvis ens partner ikke gider, så kan ma lige hive massagepistolen fra og forkæle sig selv med lidt lækker massage.

Restituere hurtigere efter træning

Træner du meget, eller måske er du eliteudøver, så ved du også godt at musklerne skal plejes efter en træning. Du har måske lagt mærke til en cykelrytter får massage efter endt cykelløb, hvilket han/hun får, fordi men så restituere bedre, og dermed bliver musklerne hurtigere klar til næste cykelløb. – Dyrker du sport, eller træner i fitness, så kan du efter træning massere den muskelgruppe du har brugt, for at løsne dine muskler. Blodgennemstrømningen øger ilten og næringen i blodet. Massage efter endt træning, kan på sigt også sørge for at du har mindre risiko for skader.

Lindrer muskelsmerter

Sidder du meget stille til daglig, hvor du måske har et kontorjob, så kan du måske genkende følelsen af hovedpine og føle sig stiv i nakken og ryg, måske har du sågar muskelsmerter. Det kan en massagepistol lave om på. ved let massage i nakken, vil få dine muskler til at slappe af, og det vil skabe en god ro og afslappethed i hele kroppen. Faktisk lindrer massage så meget, at det lindrer stresshormonerne i kroppen.

Øger blodcirkulationen

Når du bruger massagepistolen fx. på ryggen, så sætter du blodcirkulationen igang, hvilket som nævnt tidligere øger ilten og næringen i blodet. Dette er især godt, fordi når blodet cirkulerer i årene så river det affaldstofferne med væk. Derfor kan du også mærke at du bliver varm og rød, men det er kun gode tegn. Det er især godt ved hovedpine eller smerter andre steder i kroppen.

Som sagt, så kan en massagepistol gøre en masse gode ting for dig og din krop. Ikke nok med at give en bedre livskvalitet, så vil det også spare dig for smerter, spændinger og meget mere.