3 gode rad til at mindske spændinger i ryg og nakke

Der er ikke noget mere frustrerende og invaliderende end spændinger i ryg og nakke. Det kan mindske dit overskud, energiniveau og dit velbefindende generelt set. Derfor er det vigtigt, at du gør noget ved det, når du oplever det. Her er 3 gode råd, du kan drage nytte af, hvis du lider af spændinger og gerne vil mindske dine gener og forebygge fremtidige spændinger.

Investér i en akupressur måtte

Kender du til akupunktur? En akupressur måtte fungerer lidt på samme måde. Det er nemlig en måtte med små pigge på. Disse pigge presser ind mod din hud, herunder også ryg og nakke, hvilket er med til at stimulere de forskellige områder og afhjælpe smerter fra dine spændinger. Det er bestemt investeringen værd, da den optimerer dit generelle velbefindende, så din dagligdag ikke skal ruineres af dine spændinger.

Tænk over din kropsholdning

Tænker du over, hvordan din kropsholdning er, hvad end du sidder ned eller står op? Faktisk har din kropsholdning stor indflydelse på, hvorvidt du oplever spændinger i din ryg og nakke.

For at komme spændingerne og de potentielle gener til livs, så er det vigtigt, at du husker dig selv på at opretholde en rank kropsholdning. Du kan med fordel sørge for at inkorporere nogle små pauser i løbet af din dagligdag, som du bruger på at strække ud, hvis du arbejder meget ensformigt og/eller stillesiddende.

Få løsnet op i musklerne med en massage

En massage kan gøre underværker, hvis du døjer med spændinger. En massør kan nemlig få løsnet op i selv de dybeste spændinger. Derfor bør du ikke afvente at booke en tid, hvis du har svært ved selv at komme spændingerne til livs. Massagen kan medvirke til, at du kan slappe af i din krop, og du vil formegentlig også opleve en følelse af øget energi og mere overskud.